Analyse Antwerpse eerste provinciale

Philippe Crols
| 0 reacties
Antwerpse eerste provinciale
Foto: © SC

Oosterzonen blijft maar gas geven in de eerste provinciale. De promovendus vergaarde al 52 punten. Onderaan kon Kontich geen derde winstmatch op rij boeken.

Oosterzonen geeft geen krimp
Oosterzonen voert de Antwerpse eerste provinciale nog steeds aan. Afgelopen weekend haalde de leider het in eigen huis met 3-0 van staartteam Wuustwezel. Dichtste achtervolger Zwarte Leeuw berust echter niet en won eveneens. Houtvenne droop met 3-1 af. Het verschil tussen Oosterzonen en Zwarte Leeuw bedraagt vijf punten. Nieuwmoer won met 2-1 van Wijnegem en sluit de top-3 af.
Kontich verliest nog eens
Het was weer een tijdje geleden, maar Kontich heeft eindelijk nog eens verloren. Dat gebeurde op het veld van Vlimmeren. De voorlaatste, Ternesse, boekte een levensnoodzakelijke overwinning op bezoek bij degradatieconcurrent Belgica Edegem. Ternesse is nog altijd wel voorlaatste, maar nadert tot op twee punten van Edegem en Wuustwezel. Branddonk staat dan weer vier punten boven Ternesse na een doelpuntenloos gelijkspel.

's Gravenwezel bespaarde zich nieuwe degradatiezorgen. Door de uitwinst bij Herentals rukt het op naar de elfde plaats. Arendonk en De Kempen hielden elkaar in evenwicht (2-2).
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Antwerpen (1)

Nieuwste reacties