Bailly: "Ik heb mij transfer nog niet beklaagd"

Jeroen Pyl
| 11 reacties
Bailly: "Ik heb mij transfer nog niet beklaagd"
Foto: © SC

Logan Bailly heeft zich al meteen opgewerkt tot publiekslieveling bij zijn eerste thuiswedstrijd voor Borussia Mönchengladbach. De Belgische doelman zorgde ei zo na voor een stunt door 89’ lang de netten schoon te houden tegen leider Hoffenheim.

“Voor meer dan 40.000 toeschouwers spelen geeft je een adrenalinestoot”, verklaart Bailly (foto) zijn glansprestatie in Het Belang van Limburg. Ondertussen blijft de voormalige doelman van Genk wel hekkensluiter in de Bundesliga. “Ik wist op voorhand dat de degradatiestrijd lang ging duren, maar mijn transfer heb ik me nog geen moment beklaagd.” 

De vergelijking met Jean-Marie Pfaff liet, na amper twee wedstrijden, niet lang op zich wachten. “Een hele eer, maar voorlopig kan ik nog niet tevreden zijn. Daarvoor moet ik nog beter worden.”
 
Dat RC Genk hun extraverte doelman nog niet vergeten is, bewezen de supporters. Met drie bussen reisden zo’n 200 Genk-fans naar Duitsland af om hun voormalige sluitpost aan te moedigen. “Ik hoop diezelfde populariteit ook hier te kunnen afdwingen, al zal ik daar hard voor moeten werken.”
 
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties