Timmer verlaat Feyenoord eind dit seizoen

Timmer verlaat Feyenoord eind dit seizoen
Foto: © SC

Henk Timmer zal volgend seizoen niet meer onder de lat staan bij Feyenoord Rotterdam. Dat stond woensdagochtend te lezen in De Telegraaf en Feyenoord heeft dat bericht reeds bevestigd. Timmer krijgt geen contractverlenging aangeboden.

Feyenoord heeft Henk Timmer (foto) zo vroeg mogelijk meegedeeld dat zijn contract in Rotterdam-Zuid niet zou worden verlengd zodat hij snel een nieuwe club zou kunnen zoeken voor volgend seizoen. De 37-jarige sluitpost heeft nochtans een clausule in zijn contract staan dat zijn verbintenis automatisch wordt verlengd als hij dertig wedstrijden heeft gespeeld voor de Rotterdammers. Dat aantal is ondertussen niet veraf meer.

De reden waarom Feyenoord af wil van Timmer is het feit dat Mario Been, momenteel trainer van NEC Nijmegen, maar volgend seizoen aan de slag in De Kuip, heeft laten waten dat de ex-doelman van AZ Alkmaar niet in zijn plannen past. De directie van Feyenoord is vervolgens gaan samenzitten met de zaakwaarnemer van Timmer en beiden zijn eruitgekomen dat van de 'voortzettingsclausule' niet langer sprake kan zijn. (NW)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties