Onverslijtbare Giggs kijkt uit naar twintigste seizoen

Onverslijtbare Giggs kijkt uit naar twintigste seizoen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ryan Giggs zal ook volgend seizoen nog te bewonderen zijn op Old Trafford. De 37-jarige flankspeler begint dan aan zijn twintigste seizoen bij Manchester United.

Het contract van de Welshman liep aan het eind van het seizoen af, maar Giggs (foto) besloot om er nog een bijkomend jaar aan toe te voegen. Hij debuteerde op 2 maart 1991 en voetbalde bij de Mancunians een ongezien palmares bijeen. Zo won de middenvelder tien keer de Engelse titel, twee maal de Champions League, vier FA Cups en twee League Cups. Bovendien heeft de ervaren rot het record van meest gespeelde wedstrijden in de geschiedenis van Manchester United achter zijn naam staan: 787.

 

Alex Ferguson is alvast in zijn nopjes met de contractverlenging van de veteraan. “Hij is een echte professional, zowel op als naast het veld. Na zoveel jaren nog elke wedstrijd willen spelen: dat is een ongeëvenaarde motivatie.” Ook Giggs prijst zichzelf een gelukkig man. “Ik voel me nog fit en geniet meer dan ooit van mijn carrière. Daarom ben ik ook ontzettend blij met deze contractverlenging. Dit is een jong, veelbelovend team waar ik nog veel prijzen mee wil winnen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties