Bordeaux laat punten liggen in titelstrijd

Jeroen Pyl
| 0 reacties
Bordeaux laat punten liggen in titelstrijd
Foto: © SC

Na de puike comeback tegen Sochaux heeft Eden Hazard vanavond met Lille een steek laten vallen bij Auxerre : 2-0. Titelkandidaat Bordeaux liet na de nederlaag op Marseille weer twee punten liggen. Leider Lyon kan morgen de winnaar van de speeldag worden.

Hazard stond weer in de basis bij Rijsel, maar nu op de rechterflank. De matchwinnaar van vorige week speelde vanavond echter geen rol van betekenis. De jonge Rode Duivel werd tijdens de rust gewisseld. De nummer twee uit de stand Bordeaux liet in de thuiswedstrijd tegen Grenoble enkele basiskrachten op de bank. Dat brak coach Blanc uiteindelijk zuur op. Les Girondins klommen op het uur nog wel op voorsprong via Marrouane Chamakh. Een tegentreffer van Cesar leverde de nummer dertien uit de echter Ligue 1 nog een punt op.
Het duel tussen subtopper Rennes en AS Nancy leverde geen winnaar op. Jimmy Briand sleepte in de 89’ minuut nog een punt uit de brand voor de thuisploeg na de openingstreffer van Hadji voor Nancy. Nice boekte bij Le Mans een krappe 1-2 zege. Faé en Traore zetten in de laatste achttien minuten de scheve situatie nog recht. In de andere twee wedstrijden deelden Valenciennes en Caen thuis de punten tegen respectievelijk Nantes en Lorient. Beide partijen eindigden op 1-1.
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties