Spelersgroep over malaise op Antwerp

Dirk Pieters
| 228 reacties
Spelersgroep over malaise op Antwerp
Foto: © SC

Het gaat niet goed met Antwerp. De Great Old verloor woensdagavond opnieuw op eigen veld. Coach Dimitri Davidovic nam ontslag, bovendien gaat het ook financieel niet goed en zou zelfs de licentie in gevaar zijn. Het is duidelijk crisis op de Bosuil.

Donderdagavond was het de maandelijkse vergadering van de Federatie Antwerp Supporters Clubs. Zoals te verwachten werd er over niet veel anders gepraat dan de huidige malaise op de Bosuil. Gastspreker was Mathias Trenson die als vertegenwoordiger van de spelersgroep kwam vertellen wat er leeft in de ploeg. Hij sprak rechtuit over loonachterstand in de voorbije maanden, momenteel zouden de spelers enkel een voorschot op januari gekregen hebben. Veel jongens moeten hun familie onderhouden, zowel hier als in hun thuisland, huur betalen van het appartement dat normaal door de club zou betaald moeten worden. Spelers krijgen deurwaarders over de vloer voor dingen die de club niet heeft betaald. 

Trainer en hulptrainer hebben al verschillende keren geld voorgeschoten aan spelers zodat ze nog normaal konden leven. Het bestuur geeft nooit enige uitleg over loonachterstal, de spelersgroep is zelfs niet ingelicht over het vertrek van Dimi Davidovic. Zelfs aan Ratko Silvar is niet gevraagd of hij hoofdtrainer wil worden. 

De FASC gaat vanavond op gesprek bij voorzitter Wauters. Ze eisen transparantie naar de supporters toe zodat men weet wat er kan gedaan worden om hulp te bieden. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties