Offensieve kopzorgen voor Mathijssen

Nico Wieme
| 3 reacties
Offensieve kopzorgen voor Mathijssen
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge trekt vanavond met een gehavende voorlinie naar het Westelse Kuipke. De West-Vlamingen moeten het zien te rooien zonder Wesley Sonck, Elrio Van Heerden en Daniel Chavez. Jonathan Blondel en Karel Geraerts zijn wel wedstrijdfit.

Kopzorgen voor Jacky Mathijssen. De geplaagde Club Bruggecoach heeft voor de lastige verplaatsing naar Westerlo problemen in zijn offensieve compartiment. Van Wesley Sonck geraakte eerder al bekend dat hij niet fit was. De Ninovieter krijgt in de ziekenboeg het gezelschap van Elrio Van Heerden (foto boven) en Daniel Chavez.
 
Goed nieuws was er wel voor Karel Geraerts en Jonathan Blondel (foto rechts). Beide middenvelders werden door Mathijssen opgenomen in de achttienkoppige selectie. De Ploegsteertenaar maakte vrijdag voor het eerst sinds lang een uur vol met de beloften en lijkt klaar voor het grote werk.
 
Het laatste optreden van de linkspoot dateert van 1 november 2008. In de wedstrijd tegen Kortrijk viel Blondel op de 70ste minuut toen in voor Nabil Dirar. Voor Geraerts is het geleden van 20 december 2008 dat hij nog eens op het veld stond. De verdedigende middenvelder maakte toen de 90 minuten vol in de met 5-1 verloren wedstrijd op Moeskroen.
 
Aangezien zowel Jorn Vermeulen als Gertjan De Mets nog niet speelklaar zijn, krijgt Laurent Ciman een nieuwe kans op de rechtsachter.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties