Kezman terug van bezinning

Kevin Van Cutsem
| 0 reacties
Kezman terug van bezinning
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mateja Kezman is op de terugweg. De Servier die het helemaal leek verkorven te hebben bij PSG traint opnieuw mee met de groep.

Begin deze maand tegen Bordeaux liep het fout voor Mateja Kezman. De aanvaller stapte bij een vervanging mokkend naar de kant, gooide zijn shirt weg en trok meteen naar de kleedkamer. Fans, bestuur en trainer Paul Le Guen (foto) konden er allerminst om lachen.

De voormalige aanvaller van PSV en Fenerbahçe ging vervolgens twee weken bezinnen in eigen land om opnieuw tot rust te komen. Gisteren mocht Kezman terug aansluiten bij de groep. “Fysiek ben ik in orde. Ik ben in vorm”, liet hij achteraf weten aan L’ Equipe.
Kezman vertelde ook dat alle plooien met Le Guen gladgestreken zijn. “Ik heb vandaag met de coach gesproken. Wat gebeurd is behoort nu tot het verleden. Ik heb een fout gemaakt en ik heb mij daarvoor geëxcuseerd.”

Of de supporters van PSG hem opnieuw in het hart zullen sluiten is een andere zaak. “Ik heb er vertrouwen in. Ze kennen mijn karakter. Ze weten wie ik ben en wat ik doe. Ik heb er geen schrik voor. Mijn toekomst situeert zich hoe dan ook bij PSG.” (GV)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties