Vrancken haalt zwaar uit naar Van Geneugden

Mathias Dumarey
| 11 reacties
Vrancken haalt zwaar uit naar Van Geneugden
Foto: © SC

Wouter Vrancken (foto) kijkt vanavond zijn ex-club RC Genk in de ogen met zijn club KV Mechelen. Hij laat de gelegenheid niet voorbijgaan om in kranten Genk-coach Ronny Van Geneugden over de hele lijn te schofferen.

"Bij Genk kan ik iedereen recht in de ogen kijken, maar omgekeerd is dat zeker niet zo. Dat heb ik al gemerkt in de heenwedstrijd toen er één iemand mij geen hand wilde geven", waarmee Wouter Vrancken verwijst naar Ronny Van Geneugden.

"In mijn laatste weken daar, durfde hij niets meer tegen me te zeggen. Hij wist dat ik altijd mijn antwoord klaar had. Hij was bang van de waarheid. Die waarheid is simpel: als je voor aanvang van het seizoen zegt dat de beste spelers zullen spelen, moet je dat ook uitvoeren."

Vrancken weet overigens dat hij niet de enige ongelukkige speler was bij de Limburgers. Hij noemt ook Tom Soetaers en Marvin Ogunjimi die een uitstekende voorbereiding hadden afgewerkt. "Toen het seizoen begon, zaten we alle drie op de bank", gaat de middenvelder verder die vindt dat de geloofwaardigheid van de Genk-coach serieus is aangetast. "Als je zegt dat je jongeren de kans gaat geven, maar je wacht tot de blessure van Elyaniv Barda en Hans Cornelis om Jelle Vossen en Dimitri Daeseleire een kans te geven... Het is normaal dat die gasten niet tevreden zijn, maar zij kunnen dat uiteraard niet zeggen", besluit Vrancken die nog moet lachen met de zaak met de fles wijn. "Die zaak heeft een heel rare wending gekregen", wil hij er niet meer over zeggen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties