Fitheid Torres cruciaal in titelstrijd

Yves Dekoning
| 3 reacties
Fitheid Torres cruciaal in titelstrijd

Liverpool FC prijkte geruime tijd aan de leiding in de Premier League, maar moest het commando ondertussen laten aan Manchester United. De Reds sukkelen dit seizoen opnieuw met een scoreprobleem. Toch willen ze de hoop niet opgeven.

Liverpool moet momenteel de tweede plaats delen met Chelsea. De Blues en de Reds tellen vier punten minder dan Man Ut en de Red Devils hebben twee wedstrijden minder gespeeld. Volgens Rafael Benitez zou LFC er veel beter voorstaan in de titelstrijd zonder de blessures van Fernando Torres. De Spaanse goalgetter speelde amper vijftien matchen in de Premier League dit seizoen, daarin wist hij acht keer de weg naar doel te vinden. 

Benitez: "Als Torres niet geblesseerd was geweest, had het er allemaal anders kunnen uitzien. Hij was vorig seizoen onze voornaamste doelpuntenmaker. Maar de situatie is nu eenmaal zo. Alle ploegen hebben last van blessures. Bij ons zijn er ook problemen met Steven Gerrard die regelmatig geblesseerd is."

Benitez gelooft nog steeds in de titelkansen van Liverpool FC. Op 14 maart moeten de Reds naar Old Trafford. Als ze daar de drie punten wegkapen, kan het terug spannend worden. "United staat er goed voor, maar we moeten nu gewoon blijven winnen en druk zetten. Bij de spelers is er een grote honger naar prijzen"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties