Hazard scoort en schakelt Lyon uit in Coupe

Kevin Van Cutsem
| 5 reacties

In de achtste finale van Coupe De France heeft Lille leider Lyon uitgeschakeld. Onze landgenoot Eden Hazard hielp zijn ploeg met een doelpunt mee aan de zege. Ook voor PSG is het bekeravontuur afgelopen.

Lille kwam na 20 minuten spelen op voorsprong via een doelpunt van Michel Bastos. Amper twee minuten later bracht Makoun de stand opnieuw in evenwicht. Vlak voor rust scoorde Hazard, maar nog in de blessuretijd werd die treffer ongedaan gemaakt door Mounir: 2-2

Toen de wedstrijd leek af te stevenen op verlengingen, kroonde Fauvergue zich tot de held van Lille.
De 24-jarige spits bezorgde zijn club diep in de blessuretijd de overwinning en schakelde bekerhouder Olympique Lyon uit.

Ook PSG is uit de Coupe gewipt. Nationaler Rodez Aveyrin won verrassend met 3-1.