Utrecht verliest mogelijk aanvaller

Jimmy Wouters
| 1 reacties
Utrecht verliest mogelijk aanvaller
Foto: © SC

Het ziet er naar uit dat Cedric van der Gun komend seizoen niet meer zal uitkomen voor FC Utrecht. De club wil graag met hem verder, maar de Hagenaar wil zijn sportieve ambities zwaarder laten doorwegen.

“FC Utrecht heeft mij een aanbieding gedaan, waaruit absoluut waardering spreekt”, aldus de 29-jarige Van der Gun. “Het is enerzijds  dan ook erg aantrekkelijk ook de komende jaren voor deze mooie club te kiezen. Maar anderzijds wil ik sportief gezien nog een stap omhoog maken, het liefst in het buitenland. Dus heb ik aan Utrecht laten weten dat ik nog even wil wachten om definitief een knoop door te hakken.” 

FC Utrecht wil graag met hem verder, maar omdat de onderhandelingen vast zitten, heeft de club besloten om het geweer van schouder te veranderen. "Wij kijken ook vooruit naar het volgende seizoen en kunnen we niet langer wachten met het nemen van een beslissing”, aldus voorzitter Van Dop. “Daarom hebben we vandaag onze aanbieding aan Cedric ingetrokken en gaan we ons richten op eventuele alternatieven.” (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties