Bayern München haalt bij Fenerbahçe verdediger

Mathias Dumarey
| 5 reacties
Bayern München haalt bij Fenerbahçe verdediger

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bayern München heeft zich voor de volgende vier seizoenen versterkt met de Turk Gökhan Gönül. Volgens de Turkse pers is de deal tussen de rechtsachter en de Duitse topclub ondertussen zo goed als rond. Gönül wordt overgenomen van Fenerbahçe.

De Turkse pers meldt ook nog dat Bayern München een transfersom zou betalen van acht miljoen euro. De 24-jarige verdediger is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen bij Fenerbahçe. In 2007 werd hij overgenomen van Haceteppe. Gökhan Gönül speelde ondertussen al 43 wedstrijden voor de club uit het Aziatische deel van Istanbul en verzamelde ook al acht selecties voor de Turkse nationale ploeg. Het EK vorig jaar moest hij aan zich laten voorbijgaan omwille van een blessure.

Naast Gönül werden de voorbije weken ook al Rafinha (Schalke 04) en Rod Fanni (Stade Rennes) aan de Duitse Rekordmeister gelinkt. Bij Bayern lijken ze namelijk niet van plan om de aankoopoptie op het huurcontract van de Italiaan Massimo Oddo te lichten. Daarnaast beëindigde de Fransman Willy Sagnol ondertussen al zijn carrière omwille van langdurig blessureleed.

Er was ook de optie om Phillip Lahm naar de rechterkant te verhuizen en bij CSKA Moskou Yuri Zhirkov weg te halen, maar het bestuur van Bayern München zag dat niet zitten. Bij Bayern zal Gökhan Gönül zijn landgenoot Hamit Altintop terugvinden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties