Ferguson opgetogen met Berbatov & co

Jeroen Pyl
| 4 reacties
Ferguson opgetogen met Berbatov & co
Foto: © SC

Manchester United draait op volle toeren in Engeland en volgens Alex Ferguson is dat deels te danken aan de prestaties van Dimitar Berbatov.

Het Schotse clubicoon plukte Berbatov (foto) afgelopen zomer weg uit Londen, waar de Bulgaarse international onder contract stond bij Tottenham Hotspur. Manchester legde 39 miljoen euro op tafel, maar heeft zich dat nog niet betreurd.
 
“Dimi is een ander soort speler dan wie we de vorige seizoenen hadden. Hij heeft veel geduld en rust aan de bal in de voorhoede. Bovendien maakt hij steeds belangrijke treffers, zoals Eric Cantona dat ook deed. Berbatov heeft al vier of vijf keer het winnende doelpunt gescoord”, aldus een lovende Ferguson.
 
De trainer van The Mancunians is bovendien zeer tevreden over de vorm van zijn pupillen. “Als je me in augustus had gevraagd waar ik in maart zou willen staan, dan had ik niet voor meer durven vragen als onze huidige positie. Als alles goed blijft gaan, liggen er nog mooie dingen in het verschiet voor ons.”
 
Manchester United stak vorige week al de League Cup op zak. Het team is bovendien nog in de running om met de FA Cup, de Premier League en de Champions League een legendarische quadruple op zijn conto te schrijven.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties