De Smet: 'Beste minuten van het seizoen'

Nico Wieme
| 6 reacties
De Smet: 'Beste minuten van het seizoen'
Foto: © SC

Stijn De Smet was niet de meest gelukkige speler bij Cercle Brugge na de nederlaag tegen blauw-zwart. De aanvallende middenvelder had naast zijn transferbekommernissen ook nog iets te zeggen over de prestatie van Cercle tegen de buren van Club.

“Ik ben ontgoocheld met deze nederlaag”, aldus Stijn De Smet. “We hebben vandaag misschien de beste 20 minuten van het seizoen gespeeld. We kregen ook een paar goede kansen, maar konden die niet benutten.”
 
De Smet wees onmiddellijk op het verschil met Club. “Zij hebben met Wesley Sonck een spits die dodelijk efficiënt is. Dat was het kantelmoment in de match. Sonck deed wat ik niet kon: scoren. Dat vind ik jammer.”
 
Wist De Smet op voorhand dat hij aan de aftrap zou komen? “Ik had het verwacht. De trainer had mij voor de match gevraagd of ik er klaar voor was en dat was het geval. Dus heeft hij beslist om mij op te stellen.”
 
De Cerclespeler kan er niet omheen dat zijn team na de winterstop nog geen hoge ogen gooide. “Het is inderdaad een matig Cercle dat we sinds Nieuwjaar zien. Toch wil ik erop wijzen dat we ook in de heenronde niet goed startten. Hopelijk kunnen we ons seizoen nog opsmukken met het winnen van de beker”, besloot De Smet hoopvol.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties