De Boeck: 'Normaal verlaat ik Cercle Brugge niet'

Mathias Dumarey
| 13 reacties
De Boeck: 'Normaal verlaat ik Cercle Brugge niet'
Foto: © SC

RC Genk zou graag Glen De Boeck (foto) willen aanstellen als nieuwe coach, maar de man zelf heeft nog niets gehoord van de Limburgse vereniging. Meer nog, De Boeck stelt dat hij Cercle Brugge normaal niet zal verlaten in de loop van het seizoen.

"Ik ga niet ontkennen dat de interesse van RC Genk me charmeert, maar er is momenteel niets om over te communiceren", zegt Glen De Boeck vandaag in HLN. "Iedereen valt me tegenwoordig lastig met vragen hierover, maar hoe kan ik nu weten of interesse heb als ik niet eens weet wat ze me te bieden hebben", zegt de Cercle-trainer nog.

"Ik vind het wel frustrerend dat managers me ergens aanbieden zonder dat ik van iets afweet. Genk is dus voor mij geen item. Normaal zal ik Cercle niet verlaten in de loop van het seizoen", zegt De Boeck nog.

Bij het bestuur van Cercle Brugge hopen ze alvast dat De Boeck woord houdt. "Het zou niet correct zijn van RC Genk dat ze nu onze trainer benaderen. Als dat zou gebeuren, zou dat onze planning voor de competitie en de beker grondig in de war sturen. Je mag niet vergeten dat Cercle-Genk wel eens de bekerfinale zou kunnen zijn", zegt Cercle-voorzitter Frans Schotte.

In Genk-kringen valt dezer dagen te horen dat er twee trainers zijn die passen in het profiel dat Genk voor ogen heeft. Het gaat naast Glen De Boeck ook om Kortrijk-coach Hein Vanhaezebrouck.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties