Mijatovic moet voor job vrezen na CL-eliminatie

Mathias Dumarey
| 6 reacties
Mijatovic moet voor job vrezen na CL-eliminatie

De uitschakeling van Real Madrid gisteren in de Champions League zou wel eens verstrekkende gevolgen kunnen hebben voor Pedrag Mijatovic, de technisch directeur van 'De Koninklijke'. De Serviër zou naar verluidt moeten vrezen voor zijn baan.

Volgens de doorgaans goed ingelichte Spaanse sportkrant Marca zou Pedrag Mijatovic verantwoordelijk worden gehouden voor het feit dat Real Madrid andermaal moet opkrassen in de achtste finales van de Champions League. De Spaanse topformatie ging gisterenavond met 4-0 de boot in op het veld van Liverpool.

Marca meldt vandaag dat het ontslag van Mijatovic nog voor het einde van maart bekend zal gemaakt worden. Het enige pijnpunt voor het bestuur van Real Madrid is het contract dat de Serviër nog heeft. Dat loopt tot de zomer van 2010 en de afkoopsom zou één miljoen euro bedragen.

Vicente Boluda, de interim-voorzitter van de Spaanse formatie, zou nu op zoek gaan naar een goedkoper alternatief om het ontslag van Mijatovic financieel binnen de perken te houden. De voormalige aanvaller is al sinds 2006 in dienst bij Real Madrid.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties