Voorzitter KVO en Kamagurka riskeren stadionverbod

Mathias Dumarey
| 33 reacties
Voorzitter KVO en Kamagurka riskeren stadionverbod

Volg KV Oostende nu via WhatsApp!

Yves Lejaeghere, voorzitter van KV Oostende, en bestuurslid Luc Zeebroek, alias Kamagurka, riskeren een stadionverbod. Zondagmiddag speelde KV Oostende op het veld van OH Leuven en daar laaiden de emoties hoog op.

De overgang van Jean-Pierre Vande Velde als trainer van KV Oostende naar OH Leuven zit de kustploeg nog steeds heel hoog. De club besloot om gratis supportersbussen in te leggen naar Leuven zodat de ploeg veel vocale steun zou krijgen. Dit gebeurde tot grote verwondering van Vande Velde. De coach merkte fijntjes op dat de KVO-fans in Virton slechts met vijftien aanwezig waren. Toen was de gewezen oefenmeester van Dender nog trainer bij de huidige nummer drie van de tweede klasse.

De bezoekers wonnen de wedstrijd in Leuven ook met 1-2 en dat zorgde voor vreugdetaferelen bij het Oostendse bestuur. Zowel Yves Lejaeghere als Kamagurka klommen zelfs over de omheining en liepen het veld op. Tegen beide heren werd een proces-verbaal opgesteld en volgens de voetbalwet zouden ze een boete en stadionverbod riskeren. (P)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties