Sanchez: "Konden hier drie keer winnen"

Kevin Van Cutsem
| 0 reacties
Sanchez: "Konden hier drie keer winnen"
Foto: © SC

Dender kon na de zege van vorige week tegen Cercle niet bevestigen in Westerlo. Middenvelder Paco Sanchez was na de partij erg ontgoocheld. “We hebben kansen genoeg gehad om hier drie keer te winnen.”

“Ik vond ons vandaag niet slecht spelen”, begint Sanchez (op de foto nog in het shirt van Moeskroen) zijn betoog. “In de eerste helft buigen we een vroege achterstand om, en kunnen we tot twee keer toe op voorsprong komen. In de hele partij hebben we kansen genoeg gehad om hier zelfs drie keer te winnen. We hebben het dus aan onszelf te danken.”
 
Door de zege van Roeselare ziet Dender de West-Vlamingen nu op gelijke hoogte komen. “Het blijft vechten tot het einde. Met de wedstrijden tegen Roeselare, Bergen en Charleroi nog voor de boeg moeten we gewoon alles blijven geven, ons blijven focussen.”

Net als trainer Boskamp gelooft Sanchez nog in het behoud. “We hebben geen ploeg om te zakken. Dat is vandaag nogmaals gebleken. Als we blijven voetballen zoals vorige week en vandaag, blijven we erin, daar ben ik van overtuigd.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties