Jol voelt zich helemaal thuis als trainer van Hamburg

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Jol voelt zich helemaal thuis als trainer van Hamburg
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Martin Jol (foto) voelt zich helemaal thuis als trainer van Hamburg SV. Met de club uit de Hanzestad doet hij nog steeds een gooi naar de Duitse landstitel. De Nederlander wil ook nog jaren blijven in de Nordbank Arena.

De bovenste vier ploegen in de Bundesliga staan binnen een punt van elkaar verwijderd. Het is dan ook ongemeen spannend in de competitie van onze oosterburen. Eén van die teams is Hamburg SV waar Martin Jol trainer is. Hij is er bezig aan zijn eerste seizoen maar in het populaire dagblad Bild laat hij weten dat hij gerust nog drie à vier jaar wil blijven.

Jol geeft in Bild ook aan dat hij geen zin meer heeft om terug te keren als trainer van een club uit de Engelse Premier League en hij heeft ook geen aspiraties meer om trainer te worden van de Nederlandse nationale ploeg.

Hamburg won in de jongste elf wedstrijden acht keer en Jol wijt het succes aan het feit dat hij het spelsysteem heeft veranderd. "Het was mijn taak toen ik hier kwam om de speelwijze te veranderen. De toeschouwers moesten meer vermaakt worden. Ik wil dat we aanvallend spelen. Het is mijn idee dat we op het veld meer offensief ingestelde spelers dan verdedigend ingestelde spelers staan hebben", besluit Jol.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties