Simons: "Verwacht geen mooi voetbal"

Kevin Van Cutsem
| 12 reacties
Simons: "Verwacht geen mooi voetbal"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Timmy Simons trainde vanmiddag opnieuw mee met de groep. De PSV-middenvelder geraakt tegen Bosnië speelklaar. Al wordt het geen makkelijke opdracht volgens Simons. “Het wordt hard tegen hard”

Dat Bosnië met Vedad Ibisevic zijn belangrijkste pion is kwijtgespeeld, wil Simons niet weten. “Met of zonder hem, het wordt hoedanook een gevecht. We gaan proberen om ons eigen spel te spelen, maar verwacht geen mooi voetbal. Het wordt hard tegen hard.”Voor de terugwedstrijd in Bosnië staat de Rode Duivels andere koek te wachten, weet ook Simons. “Het spelershotel ligt er vlakbij het stadion. Als je ginder het veld oploopt, is het altijd wel even schrikken met die uitzinnige fans. Maar dat hebben we in Turkije ook meegemaakt.”
“Kijk, we hebben een jonge groep die op het juiste moment de maturiteit toont die nodig is. Dat gaat ons ook helpen om twee keer een goed resultaat neer te zetten.”
Simons wou ook nog een woordje kwijt over aanvaller Igor De Camargo. “Het is een voordeel dat hij erbij gekomen is. Hij kan een bal goed bijhouden, en als het over de grond niet lukt is Igor ons wapen in de lucht. Hij is zeker een troef voor deze groep.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties