Groep 2: Doelpunt Golan volstaat niet voor Israël

Steurbaut Kersten
| 1 reacties

Griekenland, Zwitserland en Letland hebben geen misstap gemaakt. De drie landen strijden samen met Israël om de eerste twee plaatsen in groep 2. Omer Golan scoorde opnieuw, maar dat leverde Israël niets op.

Letland – Luxemburg   2-0

Letland maakte geen fout tegen Luxemburg. Jurijs Zigajevs opende net voor de rust de score. Sterspeler Maris Verpakovskis maakte er een kwartier voor tijd 2-0 van.

Zwitserland – Moldavië   2-0

Blaise N’Kufo opende na twintig minuten de score. Voor de aanvaller van Twente is het al zijn vijfde treffer in deze WK-campagne. Alexander Frei legde net na rust de 2-0-eindcijfers vast.

Griekenland – Israël   2-1

Na het gelijkspel in Israël hebben de Grieken voor eigen volk de volle buit gepakt. Omer Golan maakte op het uur de openingstreffer van Dimitrios Salpingidis ongedaan, maar Georginos Samaras hield vanop de stip de drie punten thuis.