Ook AA Gent met invallersdoelman aan de aftrap

Mathias Dumarey
| 9 reacties
Ook AA Gent met invallersdoelman aan de aftrap
Foto: © SC

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

Net als Racing Genk moet ook AA Gent vanavond in de Cristal Arena opdraven met een invallersdoelman. Het gaat om de 22-jarige Frank Boeckx, die eerder al ervaring opdeed bij Sint-Truiden.

Frank Boeckx mag vanavond in het Gentse doel starten omdat eerste keus Bojan Jorgacevic geschorst is. Helemaal onbekend is de invallersdoelman van de Buffalo's niet. Hij speelde in de vorige seizoenen al 31 wedstrijden voor het ondertussen gedegradeerde Sint-Truiden.

"Vorig jaar was doelman zijn bij Sint-Truiden een vergiftigd geschenk. Ik begon het seizoen als eerste doelman, maar de verdediging was kaas met gaten. Voor elke bal die ik tegenhield, gingen er ook twee binnen", zegt Boeckx in HNB.

"Ik heb fouten gemaakt bij STVV, maar zij hebben ook fouten gemaakt bij mij. Het was dan ook goed dat ik andere oorden ging opzoeken. Bij AA Gent kon ik met een propere lei beginnen en werd ik uitstekend omringd. Ik voel me alvast klaar voor de wedstrijd vanavond in Genk. Ik hoop wel dat ik volgend seizoen zal kunnen wedijveren voor een basisplaats." (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties