Suarez houdt topclubs voorlopig af

Tom Drossaert
| 3 reacties
Suarez houdt topclubs voorlopig af
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ajax-spits Luis Suarez stuurt verscheidene Europese topclubs voorlopig wandelen. De Uruguayaan wil deze zomer enkel de Amsterdamse club verlaten als er een Europese grootheid komt aankloppen.

Suarez maakt momenteel het mooie weer bij Ajax, en dat is de Europese clubs ook niet ontgaan. AS Roma en Villarreal laten meer dan hun interesse blijken, maar de spits houdt de boot af. “Die twee ploegen zijn clubs uit dezelfde categorie als Ajax. Mochten de Italiaanse of Spaanse clubs deze zomer komen aankloppen, blijf ik vrijwel zeker in Amsterdam", zegt Suarez in het Algemeen Dagblad.

Barcelona

 

De Uruguayaan ziet het dan ook groots en is enkel bereid Ajax te verlaten voor een Europese topclub. Suarez heeft zo zijn voorkeuren en laat doorschemeren dat hij FC Barcelona wel ziet zitten, en er spelen niet enkel sportieve belangen mee. “Mijn schoonfamilie woont er. We gaan niet wekelijks, maar toch regelmatig. Ik vind het er heerlijk, maar of ook de club Barcelona ooit op mijn pad komt, dat weet je gewoon niet.” (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties