Moratti wou spelers van het veld halen

Mathias Dumarey
| 14 reacties
Moratti wou spelers van het veld halen
Foto: © SC

Massimo Moratti (foto), voorzitter van Inter Milaan, hekelde na afloop van het duel tussen Juventus en Inter het gedrag van de supporters van 'La Vecchia Signora'. Vooral Inter-spits Mario Balotelli moest het ontgelden.

Massimo Moratti was niet aanwezig in het stadion maar volgde de wedstrijd op televisie. Hij kon na afloop van de wedstrijd niet laten zijn mening wereldkundig te maken. "Ik vond het afgrijselijk. Je kon aan hun gezichten lezen dat ze ook nog eens trots waren op hun gedrag. Als ik op de tribune had gezeten, dan was ik zeker het veld opgegaan. Ik zou mijn spelers opgedragen hebben om de wedstrijd te staken", aldus Moratti in La Gazzetta dello Sport.

De topper tussen Juventus en Inter Milaan eindigde op een 1-1-gelijkspel. Doelwit Mario Balotelli had Inter op voorsprong gebracht, de Tsjech Zdenek Grygera bracht de thuisploeg uiteindelijk nog langszij. Inter blijft leider in de Serie A, Juventus zakt naar de derde plaats maar heeft evenveel punten als AC Milan dat gisteren met 5-1 won van Torino Calcio.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties