Geeft Milan Juve nieuwe tik?

Maarten Vandenabeele
| 5 reacties
Geeft Milan Juve nieuwe tik?
Foto: © SC

Het zwaartepunt van de 35e speeldag in de Serie A ligt zondag in San Siro. Daar ontvangt Milan Juventus. De thuisploeg kan de 2e plaats definitief veiligstellen. Bij een nederlaag moet Juve nog hard oppassen voor de derde en vierde plek.

Behalve de lang geblesseerden zijn er geen nieuwe problemen voor Ancelotti. Het elftal, dat de voorbije weken als een wervelwind door de Serie A raasde, blijft ongewijzigd. Kakà (foto) en Inzaghi worden dus opnieuw de speerpunten. Beckham start vanaf de bank.
Nedved en Mellberg zijn geschorst bij Juve. Voorin krijgt Amauri wellicht een basisstek. Del Piero, als hij op het veld komt, speelt zondag zijn 600e wedstrijd voor de Bianconeri.

Inter gaat op bezoek bij Chievo. Winst van de Nerazzurri zou de scudetto kunnen betekenen, op voorwaarde dat Milan verliest van Juve. Het zal wel zonder Ibrahimovic moeten gebeuren, want de Zweed is geschorst. Crespo vervangt hem wellicht. Figo mag opnieuw aanspraak maken op een plaats in de ploeg na zijn goede prestatie vorige week.

Genoa en Fiorentina zijn in een hevige strijd gewikkeld voor de vierde plaats. De Grifoni trekken naar Bergamo zonder de geschorsten Ferrari en Thiago Motta. Vanden Borre start hoogst waarschijnlijk vanaf de bank.
Fiorentina gaat op bezoek bij Catania. Felipe Melo mag weer spelen na zijn schorsing. Mutu blijft onbeschikbaar.

Torino - Bologna is een echte degradatietopper. Bij winst doen de Granata een uitstekende zaak, maar ze missen wel hun geschorste doelman Sereni. Bij Bologna is Mutarelli geschorst.

De andere wedstrijden van de 35e speeldag:

Siena - Palermo
Sampdoria - Reggina
Lazio - Udinese
Lecce - Napoli
Cagliari - Roma

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties