Stekelenburg hoopt op nieuwe kans

Tom Drossaert
| 0 reacties
Stekelenburg hoopt op nieuwe kans
Foto: © SC

Maarten Stekelenburg was al enkele maanden uit de gratie van Ajax-coach Van Basten gevallen. Maar nu de trainer zijn ontslag heeft ingediend, hoopt de jonge doelman op een kans bij de nieuwe oefenmeester.

 

Stekelenburg is de nummer één bij het Nederlandse elftal, maar zag zijn basisstek in het gedrang komen wanneer Van Basten de voorkeur gaf aan Kenneth Vermeer. De goalie moest zelfs de totale vernedering doorstaan en in doel gaan staan bij Jong Ajax. Stekelenburg liet dan ook meermaals zijn ongenoegen blijken en wou op een gegeven moment de club zelfs verlaten.


 

Maar met het ontslag van Van Basten eerder deze week ziet de doelman terug licht aan het einde van de tunnel. Hij denkt nu een kans te hebben om terug bij het eerste elftal te keren. “Dat geldt niet alleen voor mij, maar voor andere reserves. Het was voor mij een verloren seizoen, maar daar had ik nog geen conclusies aan verbonden. Marco Van Basten heeft in de spiegel gekeken en dat moeten wij als selectie ook doen, want we zijn net zo schuldig.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties