Boussoufa: "Mislukt seizoen indien geen kampioen"

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Boussoufa: "Mislukt seizoen indien geen kampioen"
Foto: © SC

Anderlecht en Standard maken volgend weekend uit wie de nieuwe Belgische landskampioen wordt in een ongetwijfeld zinderende laatste speeldag. Mbark Boussoufa (foto) weet nu al dat Anderlecht kampioen moet worden. "Anders is het seizoen mislukt."

Mbark Boussoufa was gisteren te gast in het VRT-programma Studio 1. Daarin liet hij optekenen dat het missen van de titel zou betekenen dat het seizoen van Anderlecht helemaal in het water is gevallen. "Na enkele zware klappen in het begin van het seizoen, zoals de uitschakeling Europees tegen BATE Borisov, zitten we nu toch weer in een positieve spiraal", aldus de Marokkaanse international.

"Waarom we altijd pas in de tweede ronde op gang komen? Iedereen zei ons altijd dat het aan de deelname aan de Europese bekers lag, maar dat is dus duidelijk niet het geval dit seizoen", gaat Boussoufa verder. De sterkhouder van Anderlecht is tevreden over zijn eigen spel. "Mijn rendement ligt in de terugronde bijna even hoog als in de heenronde, maar als het om de prijzen gaat kan ik toch iets extra's brengen." (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties