Advocaat in november bondscoach?

Steurbaut Kersten
| 14 reacties
Advocaat in november bondscoach?
Foto: © SC

Dick Advocaat is de topkandidaat om bondscoach te worden van de Rode Duivels. De 61-jarige Nederlander moet wel nog tot november wachten. Frank Vercauteren fungeert mogelijk als tussenpaus.

Philippe Collin en Jean-Marie Philips reisden dinsdag naar Sint-Petersburg voor een gesprek met Advocaat. “Het was uiterst positief”, stelt Philips in HNB. “We hebben over alles gepraat: het financiële, de duur, de modaliteiten dat hij het seizoen afmaakt bij Zenit. Maar de overeenkomst is nog niet rond, het is een kwestie van details.”

 

Advocaat ligt nog tot november, het einde van de Russische competitie, onder contract, maar is zelf positief. “Ik ben geïnteresseerd, maar het is zo goed als uitgesloten dat ik Zenit in juli al verlaat. Ik wil mijn contract uitdoen en heb onlangs een voorstel gekregen van de club. Daar moet ik nog even over nadenken. Op het einde van de maand hak ik de knoop door.”

 

Voor november komt Advocaat dus niet naar België. Frank Vercauteren blijft na de Kirin Cup mogelijk aan als tijdelijke bondscoach. Vercauteren heeft nog een contract tot november, maar wacht af. Ook Jean-François de Sart is in beeld om die periode te overbruggen. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties