Toama: "Standard heeft mijn carrière gedood"

De Nijs Michael
| 13 reacties
Toama: "Standard heeft mijn carrière gedood"
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Salim Toama hoopt dat Standard zaterdag kampioen wordt. Niet omdat de Israëliër een kampioensfeest wil bijwonen, maar wel omdat hij zo snel mogelijk weg wil uit Luik. "Standard heeft mijn carrière gedood", foetert de linkspoot.

Standard telde in 2007 heel wat euro's neer voor Toama en die rendeerden aanvankelijk. Onder Michel Preud'homme deed de Israeliër het goed en ook tijdens de eerste maanden van dit seizoen ging het goed. Na Nieuwjaar ging het echter bergaf met de carrière van Toama. Intussen zit hij zelfs niet meer in de selectie van de Rouches.

"Ik tel de dagen af", vertrouwt Toama HNB toe. "Als de trainingen gedaan zijn, ga ik eerst naar Israël en wacht ik daar af wat er gebeurt. Als geen club me wil of Standard me niet wil laten gaan, zet ik misschien een punt achter mijn carrière. Ik heb familieleden in Amerika die voor mij vast en zeker een baantje hebben. Ik wil alleen nog voetbal spelen voor mijn plezier."

"Standard heeft mijn carrière gedood", vervolgt Toama. "Misschien heeft een Belgische club interesse, maar ik weet niet of ik daarop inga. Bij Lokeren zijn al drie Israëliërs. Vier zou wat van het goede te veel zijn."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties