Becker: "Ruime zegen tegen HBSC is magere troost"

Philippe Crols
| 0 reacties
Becker: "Ruime zegen tegen HBSC is magere troost"
Foto: © SC

Karlsruhe ontsnapte zaterdag nog bijna aan de degradatie. Omdat Cottbus echter ook won, speelt KSC volgend seizoen in de tweede afdeling. Trainer Edmund Becker was logischerwijze ontgoocheld.

Karlsruhe moest winnen van Hertha BSC om het laatste waterkansje te benutten. De degradatiekandidaat vervulde zijn opdracht en won met maar liefst 4-0. Uiteindelijk haalde dat niets meer uit.

"Dit doet pijn. We hebben ons net iets te laat herpakt. Als je ziet dat we vorige week in Bremen winnen en dat we nu ook Hertha kloppen, vraag je je af waarom dat niet eerder dit seizoen lukte", vertelde Edmund Becker (foto) tegenover ZDF. "Deze grote zege is dan ook een magere troost", voegde hij er nog aan toe.

Aan de overkant stond er met Lucien Favre ook geen al te gelukkige trainer. Mits winst zou Hertha een plaats in de voorronde van de Champions League hebben afgedwongen. "De eerste dertig minuten waren nog in orde. Daarna vergaten we te verdedigen. Ja, we zijn ontgoocheld. Meer moet ik daar niet meer aan toevoegen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties