Van Wijk: "Hebben getoond dat we goed bezig zijn"

Tom Drossaert
| 26 reacties
Van Wijk: "Hebben getoond dat we goed bezig zijn"
Foto: © SC

Trainer Dennis Van Wijk toonde zich na afloop een tevreden man. De Nederlander zag een goed Roeselare en kijkt met vertrouwen uit naar de volgende confrontaties in de eindronde.

Dennis Van Wijk besefte dat zijn ploeg een aantal keren goed is weggekomen. “Als dat doelpunt valt in de eerste minuut, heb je een ander verhaal. En Antwerp heeft nog kansen gehad om ons te nekken, dus we hadden een beetje het geluk aan onze zijde. De eerste helft speelden we immers veel te nonchalant.”


De trainer is over het algemeen wel tevreden over zijn start in de eindronde. “De wedstrijden tegen Anderlecht en Cercle toonden aan dat we goed bezig waren, en ik zag dat dat spelniveau vandaag werd doorgetrokken. Bij 0-3 kan je de wedstrijd uitcruisen, maar mijn spelers reageerden te laks op de tegenprikken van Antwerp en voor je het weet staat het 2-3 en moet je nog gaan vrezen.”


Van Wijk heeft alle vertrouwen in het vervolg van de eindronde. “Onze grootste tegenstander is Roeselare zelf. Ik heb al dikwijls gezien dat mijn spelers er met hun gedachten niet altijd bij zijn. Als we spelen zoals we de eerste 20 minuten van de tweede helft speelden, ben ik er gerust in dat we een goede eindronde zullen spelen.” (GV)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e - promotie

 Speeldag 1

Nieuwste reacties