Drost ruilt Heereveen in voor Vitesse

Jimmy Wouters
| 0 reacties
Drost ruilt Heereveen in voor Vitesse

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vitesse en Jeroen Drost hebben een overeenstemming bereikt over een contract voor vier jaar. De verdediger werd afgelopen seizoen gehuurd van sc Heerenveen en maakte in Arnhem een uitstekend seizoen door.

Jeroen Drost kreeg in 2004 een contract bij Heerenveen. De verdediger speelde in totaal 47 keer in de hoofdmacht van de Friese club, maar raakte in het seizoen in het seizoen 2006 - 2007 zijn basisplaats kwijt. Vervolgens trok de nu 22-jarige jarige verdediger op huurbasis naar NEC. Vorige zomer ging hij terug naar Friesland, waar hij wederom op de bank verzijlde. 

Vitesse haalde hem in de winterstop weg uit het Abe Lenstra Stadion. In het team van Theo Bos groeide Drost uit tot een vaste waarde, waardoor de Arnhemse club besloot om hem definitief over te nemen. 

"Hij heeft een goede ontwikkeling doorgemaakt, is nog jong en kan nog zeker stappen maken als voetballer. Dit seizoen heeft hij laten zien zowel als linkerverdediger als centrale verdediger uit de voeten te kunnen", aldus technisch directeur Marc Van Hintum. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties