Boskamp heeft nog niets getekend in Beveren

Mathias Dumarey
| 3 reacties
Boskamp heeft nog niets getekend in Beveren
Foto: © SC

Johan Boskamp (foto) heeft nog geen contract getekend bij tweedeklasser SK Beveren. Vandaag zal de ex-eersteklasser bekendmaken wie volgend seizoen als hoofdtrainer aan de slag zal gaan. Eerder ontsloeg de club coach Alex Czerniatynski.

Er zouden momenteel vier trainers in aanmerking komen om de nieuwe coach te worden van SK Beveren. Het gaat naast Johan Boskamp ook om Walter Meeuws, Dirk Geeraerd en Jos Daerden. Tussen de lijnen door gaf Beveren-preses Dirk Verelst op Sporza aan dat Boskamp wel de nummer één is op het lijstje.

"Ja, Johan Boskamp is een ernstige kandidaat om hier coach te worden. Er moeten wel nog een aantal details worden besproken. Zolang er niks getekend is, staat er nog niets vast. Het enige wat ik kan zeggen is dat we met Johan een zeer goed gesprek hebben gehad", aldus Verelst.

"We hebben een voorkeurslijstje opgesteld. Als de eerste mogelijkheid niet doorgaat, gaan we over naar de tweede optie. Ten laatste vrijdag moeten we een nieuwe trainer hebben voor volgend seizoen zodat we snel met de voorbereiding op het nieuwe seizoen kunnen beginnen", gaat Verelst verder. Verschillende media melden dat Geeraerd de tweede op het voorkeurslijstje zou zijn.

Mocht Johan Boskamp de coach van Beveren worden, dan betekent dat voor hem een terugkeer naar de Freethiel. Tussen 1989 en 1992 was hij er ook al coach.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties