Wordt Paul Scholes speler-trainer?

T. Coremans
| 4 reacties
Wordt Paul Scholes speler-trainer?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Als we de Engelse krant The Daily Mail mogen geloven, staat Paul Scholes dicht bij een vertrek uit Manchester. Stoke City heeft de 34-jarige middenvelder een aanbod voorgeschoteld.

De kans dat Paul Scholes bij Manchester United blijft lijkt met de minuut kleiner te worden. De manager van Stoke, Tony Pulis, oogt vastberaden. Door zijn goede band met Sir Alex Ferguson lijkt een overgang niet ondenkbaar.


Scholes zou niet enkel aangetrokken worden als speler maar eveneens als trainer. Het ouderdomsdeken zelf lijkt de Engelse velden niet meteen vaarwel te willen zeggen. Veertien jaar na zijn debuut voor United voelt Scholes zich nog steeds fit genoeg om een vaste waarde te blijven in de Premier League. De combinatie speler-trainer lijkt een geschikte rol voor de beenharde middenvelder. Bij Manchester zullen de plaatsjes in het eerste elftal bijzonder duur worden volgend seizoen.


De rasechte Engelsman zal steeds een besproken figuur blijven in de Noord-Engelse stad. Hij speelde maar liefst 418 officiële wedstrijden voor de Mancunians. In 1999 en 2008 won hij de Champions League. Respectievelijk Bayern München en Chelsea moesten het onderspit delven. (AN)

 

 

 


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties