Ristovic: "Moeten kansen leren afmaken"

Tom Drossaert
| 53 reacties
Ristovic: "Moeten kansen leren afmaken"
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

De ontgoocheling bij Antwerp was groot na de tweede opeenvolgende thuisnederlaag in de eindronde. Doelman Ristovic liep er, ondanks zijn sterke prestatie, maar beteuterd bij.

 

Antwerp scoorde in de drie wedstrijden van de eindronde amper één keer. Het mag zichzelf nochtans geen gebrek aan kansen verwijten. Het grootste probleem zit hem in de afwerking, en dat is ook Ristovic niet ontgaan. “We missen iemand die de kansen kan afmaken. Als je op een wedstrijd twee of drie doelrijpe kansen krijgt, moet er altijd één van binnen. Als dat niet kan, heb je niets in eerste klasse te zoeken.”


 

Ristovic speelde zelf een ijzersterke partij en werd enkel door overmacht geklopt, maar vindt zijn eigen prestatie maar een schamele troost. “Als je kijkt naar mijn gezicht, zul je geen glimlach bespeuren,” grapt de doelman. “Ik speel misschien wel een goede wedstrijd, maar ik krijg er toch maar weer twee rond de oren, en zoiets is nooit leuk.”


 

Over het waterkansje van Antwerp op eerste klasse is Ristovic formeel. “Mirakels bestaan natuurlijk, en zeg nooit nooit, maar normaal spelen we volgend jaar terug in tweede klasse.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e - promotie

 Speeldag 1

Nieuwste reacties