Mazzarri stapte op bij Sampdoria Genua
Mathias Dumarey
| 0 reacties
Mazzarri stapte op bij Sampdoria Genua
Foto: © SC

Walter Mazzarri (foto) is niet langer meer de hoofdcoach van de Italiaanse topklasser Sampdoria Genua. De club en de oefenmeester zijn na onderling overleg uiteengegaan.

Sampdoria Genua eindigde in de Serie A als dertiende en heeft dus al betere seizoenen gekend. Vorig seizoen werd er nog Europees voetbal gehaald, maar dat zat er dit jaar niet in. Vandaag wordt het officieel dat trainer Walter Mazzarri niet langer meer hoofdtrainer is van de club. "Vanaf maandag ga ik denken over mijn toekomst."

De 47-jarige Mazzarri werkte sinds de zomer van 2007 bij Sampdoria. Vorig seizoen haalde hij met de club een zesde plaats en naar de laatste zestien in de UEFA-beker. Dit jaar haalde hij met de club wel nog de finale van de Coppa Italia, maar in de eindstrijd was Lazio Roma een maatje te groot.

Het is nog niet bekend waar Mazzarri volgend seizoen aan de slag zal gaan. Hij wordt in verband gebracht met Lazio Roma waar hij Delio Rossi zou moeten opvolgen. Ook bij US Palermo zou hij op het kandidatenlijstje staan om de taken van Davide Ballardini over te nemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties