Kaká: "Perez, ik wil bij AC Milan blijven"

Mathias Dumarey
| 9 reacties
Kaká: "Perez, ik wil bij AC Milan blijven"
Foto: © SC

Ricardo Kaká (foto) wil geen zomer vol speculaties over zijn toekomst en heeft meteen duidelijkheid gebracht. Hij laat aan Real Madrid weten geen trek te hebben in een overstap. "Ik wil bij AC Milan blijven", aldus de Braziliaan.

Ricardo Kaká maakte zijn intenties duidelijk in een zelf opgestelde officiële verklaring. De international heeft in Milaan nog een doorlopend contract maar wordt desondanks in elke transferperiode gelinkt aan een mogelijke overstap. In de voorbije winterstop was Manchester City nog heel concreet, maar ook dat zag Kaká niet zitten.

Kersvers Real Madrid-voorzitter Florentino Perez had in zijn campagne aangegeven dat hij opnieuw voluit zou proberen om Kaká naar de Spaanse hoofdstad te halen. De Braziliaan liet weten dat Perez zich de moeite kan besparen. "Ik wil hier blijven en verder wil ik daar deze zomer niet veel over zeggen. Aan de miljoenen fans van Milan wil ik zeggen dat ik hier gelukkig ben en dat ik wil blijven. Ik heb dat trouwens al veel gezegd en ik hoop dat men mij nu met rust zal laten", besluit Kaká.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties