Verkast Fernando Morientes naar Anderlecht?

De Nijs Michael
Verkast Fernando Morientes naar Anderlecht?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht zou deze zomer wel eens een grote naam naar het Constant Vanden Stockstadion kunnen halen. De Brusselaars kregen namelijk Fernando Morientes aangeboden, de aanvaller kan transfervrij vertrekken bij het Spaanse Valencia.

Morientes verdedigt de kleuren van Valencia sinds 2006. Afgelopen seizoen verscheen hij 26 keer op het veld, maar de 33-jarige aanvaller mocht slechts 13 keer in de basis starten. Hij vond 4 keer de weg naar de netten. Eind juni is Morientes echter einde contract in de Spaanse kuststad en hij liet onlangs verstaan dat hij zijn contract niet wil verlengen.

Intussen is de aanvaller aangeboden bij Anderlecht. De Brusselaars overwegen om nog een extra spits naar het Astridpark te halen omdat Nicolas Frutos de voorbereiding op het nieuwe seizoen moet missen. Het valt echter af te wachten of de looneisen van Morientes haalbaar zijn voor paars-wit.

Morientes beschikt in ieder geval over een karrevracht ervaring. De Spanjaard verdedigde in het verleden onder andere de kleuren van Real Madrid, AS Monaco en Liverpool. Met Real Madrid werd de voormalige international twee keer landskampioen, hij schreef ook drie keer de Champions League op zijn palmares. Naast Anderlecht tonen volgens HLN ook Real Zaragoza en een ploeg uit de Verenigde Arabische Emiraten interesse.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties