Demba Ba wil transfer forceren

Jimmy Wouters
| 8 reacties
Demba Ba wil transfer forceren
Foto: © SC

Demba Ba wil absoluut vertrekken bij 1899 Hoffenheim. De aanvaller zou de Duitse club met een brief hebben laten weten dat hij naar VfB Stuttgart wil.

In een Franstalige brief, die het voetbalblad Kicker kon inkijken, vertelt Demba Ba, die bij Hoffenheim nog een contract heeft tot 2011, dat hij absoluut naar Stuttgart wil verhuizen. Hoffenheims manager Jan Schindelmeiser twijfelt echter of de aanvaller van de brief afweet. 

"Tot nu toe heb ik nog niet de tijd gehad om met Demba Ba te praten", zegt Schindelmeiser in Kicker. "Ik twijfel er echter aan of hij van dit schrijven afweet."

In 2007 ruilde Demba Ba Excelsior Moeskroen in voor 1899 Hoffenheim. Hij had er met 12 doelpunten een groot aandeel in de promotie naar eerste. In de hoogste afdeling was hij het afgelopen seizoen goed voor 14 treffers.

"Ik kijk ernaar uit om de kleuren van VfB Stuttgart te dragen, vooral omdat de club komend seizoen op internationale vlak actief zal zijn", zou Ba in de brief genoteerd hebben. "Stuttgart is een ambitieuze ploeg met vele getalenteerde spelers. Ik ben ervan overtuigd dat ik me daar met deze vorm verder kan ontwikkelen." (AN)

  
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties