Lyon wil een vertrek van Benzema niet uitsluiten

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Lyon wil een vertrek van Benzema niet uitsluiten
Foto: © SC

Het is niet zeker of Karim Benzema (foto) volgend seizoen nog in de kleuren van Olympique Lyon te zien zal zijn. De clubleiding van de nummer drie in de afgelopen Ligue 1 sluit een vertrek van het goudhaantje niet langer uit.

"In een wereld als deze kan het echt alle kanten op gaan. In mijn functie als voorzitter zal ik nooit meer zeggen dat het een speler niet te koop is", zegt Lyon-voorzitter Jean-Michel Aulas in een interview met Canal+. "Karim Benzema heeft me wel toevertrouwd dat hij nog een seizoen wil blijven. We hebben zowat 99% kans dat hij effectief hier blijft, maar ik kan niet zeggen of het daadwerkelijk ook zo zal zijn. Ik heb dat indertijd ook gezegd over Mickael Essien en toen kwam er een bod van veertig miljoen euro dat we echt niet konden weigeren."

Benzema had na de CL-uitschakeling tegen FC Barcelona laten weten dat hij van plan is om in het Stade Gerland te blijven voetballen. "Ik heb hier nog veel te leren, voel me hier goed en wordt ook goed begeleid. Ik ben 21, ga nog groeien en heb nog voldoende tijd om elders mijn geluk te gaan beproeven", zei Benzema toen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties