Gertjan Verbeek staat dicht bij avontuur bij Heracles

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Gertjan Verbeek staat dicht bij avontuur bij Heracles
Foto: © SC

Gertjan Verbeek (foto) wordt wellicht de nieuwe hoofdtrainer van Heracles Almelo. In januari nam hij nog afscheid van Feyenoord Rotterdam waar hij begin afgelopen seizoen nog was binnengehaald als de redder.

Gertjan Verbeek onderhandelt momenteel nog met het bestuur van Heracles Almelo over een terugkeer naar het Jan Polmanstadion. Die besprekingen zouden al in een vergevorderd stadium zitten. De club nam nu wel al afscheid van de vorige trainer Gert Heerkes. Die kreeg wel nog de kans om in de technische staf van de club te zetelen, maar weigerde dat voorstel. Hij liet zijn contract dat nog één jaar liep afkopen door de club.

De weg is volledig vrij voor Gertjan Verbeek om naar de staartclub te komen. Verbeek was al eens de trainer van Heracles, van 2001 tot 2004. Nadien reeg hij de successen aaneen bij SC Heerenveen maar op het einde van het seizoen 2007/08 waren de Friezen en de trainer wat op elkaar uitgekeken. Verbeek trok vervolgens naar Feyenoord Rotterdam maar zijn stijl botste met de spelers die hem in januari 'wegpestten'.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties