Kaká dan toch op weg naar Real Madrid

Mathias Dumarey
| 33 reacties
Kaká dan toch op weg naar Real Madrid
Foto: © SC

Ricardo Kaká (foto) is dan toch op weg van AC Milan naar Real Madrid. De Braziliaanse middenvelder zou momenteel medische testen ondergaan bij 'de Koninklijke'. De Braziliaanse bond bevestigde al het nieuws.

Ricardo Kaká is momenteel in zijn vaderland Brazilië om te spelen met de nationale ploeg in verband met de WK-kwalificatie in Zuid-Amerika. Woensdag neemt de vijfvoudige wereldkampioen het op tegen Paraguay. Dit belet hem allemaal niet om een medische keuring te ondergaan in opdracht van Real Madrid. Die keuring onderging hij vandaag in Recife.

"De medische staf van het Braziliaanse elftal is akkoord gegaan met het verzoek van Kaká en Real Madrid om hem even vrij te laten. De voetbalbond heeft er voor gezorgd dat op logistiek vlak alles vlekkeloos is verlopen", luidde het in een verklaring van de Braziliaanse voetbalbond (CFB) vanmiddag.

Dit nieuws duidt er op dat een toptransfer van Kaká naar Real Madrid er echt wel zit aan te komen. Eerder had de middenvelder nog gezegd dat hij absoluut bij AC Milan wilde blijven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties