Athlético maakt interesse in Pienaar kenbaar

T. Coremans
| 2 reacties
Athlético maakt interesse in Pienaar kenbaar
Foto: © SC

De sterke prestaties van Steven Pienaar in de Premier League, alsook in de FA Cup, zijn in het buitenland niet onopgemerkt voorbij gegaan. De Spaanse topclub Athlético Madrid stak zijn interesse in de Zuid-Afrikaan niet onder stoelen of banken.

De kans dat Steven Pienaar ook volgend seizoen één van de ploeggenoten van onze landgenoot Marouane Fellaini blijft, wordt met de minuut kleiner. David Moyes, manager van zijn huidige club Everton, ziet zijn dribbelvaardige middenvelder niet graag vertrekken. Maar de 27-jarige Pienaar ziet een avontuur in Spanje eigenlijk wel zitten. “Ik zou enorm graag in de Champions League uitkomen. Ik besef dat ik nog een contract van twee seizoenen heb lopen, maar een transfer richting Spanje sla ik niet af”, geeft de Zuid-Afrikaan duidelijk mee.


De ex-Ajacied speelde dit seizoen in de Premier League de pannen van het dak. Hij veroverde 43 maal een basisplaats langs de blauwe zijde van de Merseyside. Voorheen kwam Pienaar uit voor Ajax Amsterdam en Borussia Dortmund. Op het WK 2010 in Zuid‑Afrika zullen we het zuiderse dribbelwonder alvast kunnen aanschouwen.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties