Ronaldo: "Heb mijn tijd gehad bij Manchester United"

Mathias Dumarey
| 10 reacties
Ronaldo: "Heb mijn tijd gehad bij Manchester United"
Foto: © SC

De transfer van Cristiano Ronaldo (foto) van Manchester United naar Real Madrid is zo goed als in kannen en kruiken. De speler zelf spreekt van een historische deal en is enorm geflatteerd.

Cristiano Ronaldo geniet momenteel van een vakantie in Los Angeles maar reageerde toch al kort op zijn overgang naar Real Madrid. "94 miljoen euro is echt wel een groot bedrag. Het is een historische deal. Het is voor mij heel flatterend dat de twee beste teams ter wereld willen dat je hun truitje draagt. Ik heb nu wel mijn tijd gehad bij Manchester United en kijk uit naar mijn nieuwe uitdaging", aldus de Portugees.

Er circuleren geruchten dat Ronaldo zou sukkelen met een hernia die de transfer op de helling zouden zetten. De Gouden Bal ontkent dat echter en is ervan overtuigd dat hij de medische testen in Madrid zonder probleem zal doorstaan.

Ronaldo heeft alleszins zijn transfer al uitbundig gevierd in Los Angeles. Onder meer hotelerfgename Paris Hilton was aanwezig en niet weg te slaan van de speler.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties