Roeselare praat met oud-Club Brugge spits

Jimmy Wouters
| 15 reacties
Roeselare praat met oud-Club Brugge spits
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Roeselare heeft zijn zinnen gezet op Rune Lange. Vrijdag zitten de West-Vlamingen en de Noorse aanvaller rond de tafel om en transfer te bespreken.

Rune Lange  is geen onbekende voor het Belgische voetbal. Van 2001 tot 2006 speelde de lange Noor namelijk voor Club Brugge. Hoewel hij er vaak te kampen had met blessures, groeide hij er uit tot één van de sterkhouders. 

Die fysieke paraatheid zou Lange wel eens een transfer naar Roeselare kunnen kosten. Sinds zijn vertrek uit Jan Breydel drie jaar geleden, ging het hem namelijk niet echt oor de wind. Hij keerde terug naar Noorwegen waar hij uitkwam voor Valerengen en Tromso. Veel kwam hij er niet aan spelen toe en de afgelopen maanden speelde hij zelfs in de Engelse derde klasse voor Hartlepool.

"Na zijn vertrek uit Brugge speelde Rune eigenlijk nog weinig", zegt Roeselare-trainer Dennis van Wijk in HBvL. "De belangrijkste vraag is dus hoe het met zijn fysieke conditie gesteld is. Toch staan we altijd open voor een gesprek met zo'n grote voetballer." (AN)

 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties