Arnautovic wordt morgen gekeurd in Milaan

Mathias Dumarey
| 10 reacties
Arnautovic wordt morgen gekeurd in Milaan
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Marko Arnautovic (foto) wordt morgen in Milaan medisch gekeurd. De spits heeft al een voorcontract getekend bij Inter Milaan maar men wil er nog eens zijn genezingsproces bekijken.

Marko Arnautovic heeft al een hele poos een akkoord met Inter Milaan. Momenteel heeft de Oostenrijkse aanvaller een voetblessure. Die liep hij op in de KNVB-bekerfinale met FC Twente tegen SC Heerenveen waardoor hij al vroeg in de eerste helft het veld moest verlaten. Arnautovic brak een middenvoetsbeentje en raakte daardoor niet door de medische keuring van zowel Chelsea als Inter Milaan.

Chelsea haakte af, maar Inter wilde de Oostenrijker absoluut. "Ze willen nu precies weten hoe het met de voet van Marko is gesteld. Pas als ze dat weten, gaan de onderhandelingen verder. Ik verwacht dat beide partijen volgende week opnieuw rond de tafel zullen zitten", laat Arnautovic' zaakwaarnemer Rob Groener weten aan Voetbal International.

"Als de club er uiteindelijk niet uitkomen, kunnen we nog andere wegen behandelen. Dat is echter niet de bedoeling, want Arnautovic heeft zijn zinnen gezet op een avontuur bij Inter Milaan", aldus nog Groener.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties