Rustige Hoefkens vond nog geen nieuwe club

Rustige Hoefkens vond nog geen nieuwe club
Foto: © SC

Carl Hoefkens (foto) heeft nog steeds geen club voor volgend seizoen. Bij het gedegradeerde WBA blijven, wilde hij niet maar in Engeland blijven voetballen zou voor hem wel ideaal zijn.

"Als het kan, blijf ik gewoon in Engeland en natuurlijk het liefst in de Premier League. Ik voel dat ik dat niveau aankan en ik voel me hier gewoon super. Maar als het moet, vertrek ik. Voorlopig maak ik me nog niet al te druk over mijn toekomst als voetballer", aldus Carl Hoefkens in GvA.

Hoefkens weet dat er interesse in zijn diensten is. "Er zijn wel degelijk enkele Engelse eerste- en tweedeklassers die zich melden. Er was echter nog geen club bij waar ik me in kon vinden. Verder kan ik meteen verhuizen naar Griekenland, Turkije of Rusland. Zo'n transfer is toch meer een avontuur en daar sta ik momenteel niet voor te springen", gaat de voormalige verdediger van Lierse en Germinal Beerschot verder.

"Het is natuurlijk niet prettig om nog geen club te hebben. Het is in Engeland niet vreemd dat veel spelers nog geen ploeg hebben, ook niet als je einde contract bent. De meeste clubs zijn nog bezig met hun kern samen te stellen en de trainingen beginnen pas halverwege juli. Alles moet gewoon nog in z'n plooi vallen", besluit Hoefkens.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties