Polak dreigt met vertrek bij Anderlecht

De Nijs Michael
| 21 reacties
Polak dreigt met vertrek bij Anderlecht
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht speurt momenteel de wereld af naar versterking en dat zou wel eens nodig kunnen zijn. In navolging van Lucas Biglia stuurt namelijk ook Jan Polak aan op een vertrek bij de vicelandskampioen.

"Veel zal afhangen van de Champions League. Als we de voorrondes niet overleven, is de kans nog groter dat ik wegga", vertelt Polak aan HNB en HLN. "Een seizoen zoals het vorige zonder Europees voetbal, wil ik niet meer meemaken. Elke week leek toen een maand te duren. Ik heb topmatchen nodig om me te motiveren."

"Europees voetbal is belangrijk, maar niet het enige", merkt de Tsjechische international op. "Als ik ga, kan dat naar een team zijn dat niet Europees speelt, maar wel in een sterkere competitie aantreedt: de Engelse of Italiaanse."

"Ik hoop dat Anderlecht meewerkt als zich een mooie kans voordoet", vervolgt de middenvelder. "Maar ik heb nog een contract voor twee jaar. Als Anderlecht veel geld vraagt en niemand dat wil betalen, zal ik moeten blijven."

"In Turkije wordt elke naam in de krant gegooid", reageert Polak op de vermeende interesse van Fenerbahçe. "Maar het is wel een land waar voetbal echt leeft. De stadions zitten vol en het niveau is goed. Maar er zijn meer teams geïnteresseerd in mij, ik heb de opties al besproken met mijn vrouw." (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties