Benitez wil loyauteit van Alonso en Mascherano

Yves Dekoning
| 3 reacties
Benitez wil loyauteit van Alonso en Mascherano

Real Madrid en Barcelona flirtten de voorbije maanden openlijk met enkele spelers van Liverpool FC. De Engelse club hield steeds het been stijf. Ze zijn wel de geruchten beu.

Rafael Benitez heeft nog maar eens herhaald dat Javier Mascherano en Xabi Alonso niet te koop zijn. Real Madrid trok aan Alonso, terwijl Mascherano op het lijstje van Barcelona staat. Benitez hield steeds vol dat hij zijn sterkhouders niet wou verkopen en doet nu een oproep om te stoppen met de geruchten. Hij vraagt dat het duo zijn loyauteit aan de Reds bewijst.

"Ik denk niet dat Alonso en Mascherano weg zullen gaan. Het is duidelijk dat beiden nog lange tijd onder contract liggen. Er is veel gezegd en geschreven, veel geruchten, maar ze liggen beiden onder contract en er is geen nood om nog over deze zaken te praten."

"Ze zijn alletwee goede spelers en ik ben heel blij dat ik ze kan houden. Beiden hebben een heel goed contract. We hebben Alonso weggehaald bij Sociedad. Toen kende niemand buiten Spanje hem. Mascherano gaven we een kans nadat hij het bij West Ham niet goed deed. We hebben beiden een goed contract gegeven en we zijn zeer tevreden met hun. Liverpool is altijd goed voor hun geweest."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties